Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
At være stolt af mig selv og dem jeg holder af.... - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

At være stolt af mig selv og dem jeg holder af….

Jeg blev mindet om på Facebook, at jeg snart kan fejre 1 års fødselsdag for min blog. Og det får mig til at tænke, at jeg sgu er lidt sej. Ja det tør jeg faktisk godt sige om mig selv. Højt! Når jeg har en drøm forfølger jeg den og når den.

Ligesom da jeg satte mig for at ville være Zumba instruktør og blev det.

Eller da jeg satte mig for at ville løbe 10 halvmarathon henover et forår/sommer og gjorde det.

Eller da jeg selv sørgede for en ny praktikplads under min sygeplejeuddannelse, da en vejleder havde valgt at trække sig som vejleder og skolen INTET gjorde for at jeg kunne fortsætte, men  bare sagde jeg måtte hoppe på holdet senere, der gjorde jeg det.

Eller da jeg valgte at konfrontere min far med de ting som gjorde mig ked af det, selvom jeg vidste det måske kostede mit forhold til ham og gjorde det.

Eller da jeg konfronterede min mor med de svigt jeg oplevede i min barndom, selvom det måske betød, at jeg udover at miste min far også betød jeg mistede min mor, så gjorde jeg det!.

Jeg TØR. Men I skal vide, det ikke er nemt for mig. Slet ikke. Det kræver en kæmpe overvindelse, indeni mig, især de sidste ting. Men jeg bliver inspireret af mennesker omkring mig. Og uden dem, ved jeg faktisk ikke om jeg havde nået det.

Jeg bliver inspireret af Mette, en veninde som kæmper med indre dæmoner, men som formår at holde hovedet ovenvande og kæmpe hver dag….

Jeg bliver inspireret af min veninde Pernille, som formår at være den bedste kone og mor for sine 3 drenge uden at kny. Da den mindste ikke ville sove som spæd, var hun bare sej og formåede at holde hovedet koldt.

Jeg bliver inspireret af min barndomsveninde Maria, som ikke har haft nogen nem opvækst og ikke mødt de bedste mennesker på hendes vej, men er kommet ud på den anden side med den bedste moral og det største hjerte.

Jeg bliver inspireret af mine søstre, som har en styrke,  et gå-på-mod og en vilje,  der er misundelsesværdig og som heldigvis smitter af….

Jeg bliver inspireret af Lene og Lotte, fordi de altid er der for mig, de får mig til at tisse i bukserne af grin og de giver mig kærlighed, som var de mine søstre…

Jeg bliver inspireret af Helena, som er en møgsej kvinde, der ikke bare er modig, men som har en rummelighed udover det sædvanlige og som guider mig på livets svære veje….

Jeg bliver inspireret af min mand, som viser en ukuelighed og en ro i sig selv, som jeg til stadighed beundrer og misunder…

Jeg bliver inspireret af min mor, fordi hun stadig udvikler sig som mor og menneske, hun tør sige hun tog fejl og fordi hun elsker hendes 3 døtre meget højt!

Mange mennesker inspirerer mig, jeg møder nye mennesker som kommer ind i mit liv og viser mig nye retninger og værdier, der gør mig glad indvendig, der åbner op og viser mig nye sider af livet. Malene, Lene, Randi, Morten, ja I er endnu flere.

Jeg siger højt, jeg er er stolt af mig selv, for hvis jeg skal være ærlig, så er der ikke andre der gør det. Jeg kunne godt savne min mand roste mig, når jeg havde løbet 10 halvmarathon eller starter en blog op, men det sker kun, hvis jeg med et meget ledende spørgsmål spørger om det ikke er flot?

Mine veninder er gode til at komme med skulderklap, men mine forældre har aldrig været de typer, som ubetinget roste en. Jeg kan huske da jeg sagde til min far, at jeg gerne ville læse til sygeplejerske, at hans reaktion var noget i stil med, om jeg ikke kunne vælge noget med mere indhold og mindre overfladisk. Sygeplejersker og læger var materialistiske og uvidende mennesker, der endnu ikke havde forstået, at hvis bare man gik til astrolog, nummerolog eller spiste aske fra en indisk gud, så blev alt godt igen og man blev rask. Sjovt nok kan vi (sygeplejesker og læger) godt bruges nu, hvor manden er blevet syg… Nu slår Sai Babas aske ikke til længere….

Min mor er ikke typen der roser heller, men hun har med alderen alligevel vist en meget stille  anerkendelse af mine “små” bedrifter og jeg mærker når de er der og tager dem til mig 🙂

Så Ja jeg er stolt af mig selv og de mennesker jeg holder af. Vi er pisse seje på hver vores måde :*

God weekend til jer.

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: