Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
Update på projekt ned-i-fedtmasse, tankemylder i vandret stilling og kvindekollektiv - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

Update på projekt ned-i-fedtmasse, tankemylder i vandret stilling og kvindekollektiv

Nå nå kommer jo ikke uden om det. Status på sundere livsstil og kom ned i fedt-masse… Har ikke været på vægten idag, hvilket der er flere grunde til.

1. jeg er lidt småsløj, går og fryser og kunne ikke få mig selv til at smide tøjet for at gå på vægten! Really!!! Øh ja. Faktisk.

2. Jeg har en fornemmelse af et dårligt tal, har nemlig holdt, plus været til, fødselsdag i weekenden.

3. Har tal fra i fredags, hvilket jo kun er 3 dage siden 😉

Udgangstallene d. 2. januar 2018 var: 62,o kg. Talje 81 cm. Navle (tykkeste sted på maven)87 cm. Hofter 104 cm.

Tallene fra i fredags d. 12. januar 2018 var: 60,7 kg.  talje 78 cm. Navle: 83. Hofter 103 cm.

Konklusion: Det går i den rigtige retning, meeeen der er stadig “lang” vej ned til 55 kg. Taget i betragtning at det er de første 2-3 uger man taber sig mest, og taget i betragtning at jeg fortsat skal spise meget mindre kage og chokolade!!!

Jeg har stadig svært ved at komme i gang med at træne, men har da til en start downloaded en 7 min App, som skal sørge for jeg får pulsen op 7 min hver dag.  Ja WOW!!! 🙂 🙂 🙂 Det har så ikke lykkedes mig at udføre den dagligt, men hver anden dag. Ifølge App’en, skulle jeg få en krop som en 25 årig inden maj:D Det tvivler jeg så en smule på, så derfor tænkte jeg, at hjælpe musklerne lidt på vej med proteinbarer. Og disse er der jo oftest chokolade uden omkring, så på den måde får jeg lidt af det forbudte hver dag. Og bygger muskler op… Total WIN WIN 🙂 Eller mon jeg skal træne i kombination med min proteinbar???….

Nå men efter at have spist proteinbar og brugt min 7 min App et par gange, tænkte jeg, at jeg nok hellere må “step up” et niveau højere. Så jeg faldt pladask i med begge ben, da jeg så en reklame for Vince Shred. Vince er en amerikansk motions-guru, som har talegaver ud over det sædvanlige og kunne lire mange guldkorn af. Jeg fik både sexet krop og tonet krop hvis bare jeg købte adgang til hans workout email og sunde opskrifter.

Hvor kan jeg dog slå mig selv i hovedet. Hvor naiv har man lov at være!!? Jo jo måske det er rigtigt, men EN VIGTIG forudsætning er jo så, at udføre alt hans træning og mad diæter. Så længe den bare ligger i min indbakke, sker der nok ikke så meget med den her 40 årige meget bløde krop, vel!!! Godt min mand ikke tjekker webbank ELLER læser mine blogindlæg, for så havde jeg mildest talt ikke været populær lige nu. Jeg prøver at sammenligne det lidt med en parkeringsbøde, den får du INTET for. Her får jeg trods alt en stor fin pakke med øvelser i min indbakke……

Nå men derudover er jeg og pigerne for første gang nogensinde alene hjemme (uden Carsten) i 8 dage! Carsten er simpelthen taget på skitur med en masse “drenge”. Carsten og jeg har faktisk aldrig været væk fra hinanden i mere end 1 weekend, det er kun sket 1 gang før, som var en måned efter vi havde mødt hinanden, der havde jeg en rejse med en veninde i 7 dage. Tror det er super sundt og prøve og indtil videre gør det ualmindeligt godt.

Jeg har også allieret mig med en veninde, som også er græsenke, så vi har nogle fælles aftener med aftensmad. Vi arbejder lidt med tanken om et kvinde-kollektiv….. Tænker bare at vores mænd måske synes det er en dårlig ide’…..

Det var bla. også dette kvinde-kollektiv, der holdte mig vågen i aftes, da jeg havde puttet mig i dobbeltsengen. Af en eller anden grund, så sker der noget med min hjerne, når jeg kommer i vandret stilling og lukker mine øjne. Og det er temmelig upraktisk egentligt, for jeg går i seng for at sove. Hvorfor kan alle disse tanker ikke komme til mig, når jeg sidder i sofaen, eller ligger tøj sammen eller eller eller?? Jeg lå og gjorde mig mange tanker om det med parforhold og kvindekollektiv i en eller anden kombination.

Jeg oplever bare en anden lethed i at have et samarbejde med en veninde, en kvinde, end med min mand. Ja SORRY skat (skulle du mod forventning læse dette eller en af dine kammerater gør det og giver det videre, så skal du vide: Jeg elsker dig stadig meget meget højt og vil altid gerne være din kone), men noget er nemmere ved at være kvinder sammen.

Og mænd har det garanteret på samme måde.

Jeg tænker faktisk at mange skilsmisser måske endda kan undgåes, hvis man ikke boede sammen hele tiden… Men hvordan skal det dog praktiseres????  Derfor tænker jeg heller ikke at det bliver en realitet, men alligevel en”sjov tanke”.

Nu vil jeg sove lidt og se om jeg kan ryste denne “sygdomsramte” følelse af mig. God dag til jer derude.

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: