Pære/æbletærte med marcipan og chokolade

Skøn og dejlig efterårstærte. Til ca. 10-12 personer.

 

Du skal bruge:


Tærtebund:


150 g. blødt smør

25 g. sukker

200 g. mel

1 æggeblomme

125 g. marcipan

2 spsk. kakao


Marcipan/chokolade-fyld:


3 faste pærer og 3 æbler

100 g. marcipan

100 g. sukker

100 g. smør

100 g. chokolade

3 æg


Fremgangsmåde:


Tærtebund:


 Bland mel, sukker, revet marcipan og kakao. Smuldre smør i med fingrene.

Tilsæt blommen og saml dejen. Stil den på køl (så bliver den nemmere at rulle ud lidt senere. Ca 30-40 min. på køl )

Det er nemmest at rulle ud mellem 2 stykker bagepapir. Ligges i tærteform med diameter på ca 24-26 cm.


Marcipan/chokolade-fyld:


Bland alle delene i en skål og mas det ensartet med en ske.

Fyld kvarte pærer og æbler på din tærtebund og fordel marcipan/chokolademassen ovenpå.

Bages i 35-40 min ved 180 grader. Serveres med flødeskum til.