Nutella Cheesecake

Skulle lave en kage til venner der kom til kaffe plus aftensmad plus dessert. Og denne blev en af kagerne jeg biksede sammen. Den er syndig og lækker. Og så er den MEGET nem at lave. Der er til ca 16 personer, da det er en konfekt kage og med det mener jeg en koncentreret lille sød sag, vi er over i bradepande-kagens modstykke…..

 

Du skal bruge:


Kiksebund:


100 g. smør

300 g. twins kiks (kopi af oreokiks)


Nutella Cheese-fyld:


200 ml. piskefløde

300 g. Philadelphia neutral ost

200 g. Nutella

50 g. flormelis

150 g. mørk chokolade

Pynt: ca. 75 g. hasselnødder


Fremgangsmåde:


Kiksebund:


Knus kiksene med cremen i, fint i en stavblender.

Smelt smøret.

Kom de knuste kiks i smøret og rør godt rundt.

Kom det ned i en springform med ca 23 cm. i diameter og mas det godt sammen. Stil på køl.


 Nutella Cheesecake-fyld:


Pisk philidelphia og Nutella kortvarigt sammen.

Smelt chokoladen over vandbad eller i micro ovn og hæld den ned til Nutella cremen. Pisk hutig.

Pisk fløden til en let skum og vend (evt. pisk) fløden sammen med nutella-chokolade-cremen.

Sigt flormelis i og pisk kortvarigt igen.

Kom din Nutella cheese-masse på din kiksebund og stil på køl indtil den skal spises.

Rist hasselnødderne i ovnen i ca 10 min ved 200 grader og fnuller skrællen af i et viskestykke.

Hak nødderne groft og kom på hele kagen eller i mønster. Jeg klippede et mønster i et stykke pap og lagde den på kagen, hvorefter jeg dryssede med  nødder. Så var der både til dem der er  vilde med nødder og dem der ikke er.