Myslibar med tranebær og mørk chokolade

Et dejligt SUNDERE alternativ til kage, som samtidig mætter. Så derfor skal denne opskrift også have en plads på min kageblog. Der bliver en del barer ud af, men alt efter størrelse så ca 15-20 stk.

 

Du skal bruge:


Myslibar:


100 g. mandler

2½ dl. havregryn

3/4 dl. hørfrø

½ dl. mørk hakket chokolade

1 dl. honning

3/4 dl. tørret tranebær

½ dl. peanutbutter

1 æg


Fremgangsmåde:


Kom alle delene (pånær chokoladen) ned i en skål og rør til ensartet masse.

Kom den hakkede chokolade i og vend mysli massen ud i bradepande med bagepapir str. ca 20 x 15 cm. Mysli-laget skal ca være 1½-2 cm. tyk.

Bag den i ovnen i ca 12-15 min ved 175 grader.

Skær først ud i barer, når massen er helt kold.