Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
Mit formål med bloggen - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

Hvorfor jeg skriver mine bekendelser?

Min blog skal handle om alt det søde og alt det sure i livet. Om kager og kærlighed og om alle de tanker jeg gør mig som menneske. Alt fra det komplekse til det helt ordinære. Fra det dybe indhold til det overfladiske.  Fra børn og familieliv til kager og bagning.

Mit ønske er, at åbne op for min person og mine tanker, og dermed også få andre til at gøre det samme. Derfor ønsker jeg også, at I kommenterer på min blog, alt det I vil. Hvis I kommenterer, håber og forventer jeg selvfølgelig det bliver i en god og konstruktiv tone. Det kan man godt gøre selvom man skulle være uenig med mig:)

Jeg ønsker at blive klogere på livet i alle dets aspekter, blive inspireret til mere bagning, blive informeret om noget, jeg ikke vidste og blive bekræftet som menneske. Jeg ønsker at få indsigt i jer, som læser min blog og få større indsigt i mig selv.

Jeg tror det vil virke som en slags selvterapi og selvudvikling og jeg vil kunne se tilbage på min blog som en dagbog over mit liv.

Så må tiden vise om om jeg får indfriet mine ønsker og håb. Jeg finder i hvert fald ikke ud af det, hvis jeg ikke prøver:)

Hvo intet vover, intet vinder!