Konfektkage med bær og mælkechokolade cheesefyld

Elsker cheesecakes! Især de ubagte. De er bare bedst efter min mening og nemme at gå til. Cheesecakes kan laves med forskellige slags bunde og mine favoritter er digestive- og oreo kiksebund. Og derfor fik jeg lyst til at eksperimentere. Lotte og rødderne og fra Sjælland kom på besøg i foråret og jeg fandt på denne. En meget sød og tung sag, så kun 1 lille stykke kan klares.

Der er til ca 10-12 personer.

 

Du skal bruge:


Oreokiksebund:


70 g. smør

220 g. Oreo kiks/twins


Mælkechokoladecheese-fyld:


1 dl. piskefløde

150 g. Philidelphia neutral ost

100 g. mælkechokolade

1 spsk. nutella

20 g. flormelis


Bærcheese-skum:


1½ dl. piskefløde

50 g. flødeost

25 g. flormelis

1 tsk vaniliesukker

3/4  dl. bærpure (Jeg har købt noget på nettet fra Monin, men man kan også lave det selv, evt bruge syltetøj og så droppe flormelis)

en lille bitte smule pink pasta-farve

Fremgangsmåde:


Oreokiksebund:


Knus kiksene fint i stavblender.

Smelt smørret.

Kom de knuste kiks i smørret og rør godt rundt.

Kom det ned i en springform på ca 18 cm. og mas det godt sammen. Stil på køl.


 Mælkechokoladecheesecake-fyld:


Pisk fløden til skum

Bland ost, flormelis og nutella i flødeskummet og pisk kort igen.

Smelt chokoladen over vandbad eller i micri-ovn.

Kom den smeltede chokolade over i fløde-oste delen og vend med dejskraber til ensartet masse.

Kom det på oreo-bunden.


Bærchesse-skum:


Pisk fløden til flødeskum.

Kom de øvrige ingredienser i flødeskummet og pisk kortvarigt sammen med el-pisker.

Kom en anelse farvepasta i og vend til det er ensfarvet. Kom i sprøjtepose med den tyl du ønsker og pynt kagen som du har lyst. det kan være med sukker kugler som jeg gjorde eller med bær, det kunne være lækkert til.

Stil på køl, til kagen er klar til servering.