Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
Kommer ikke udenom det.... - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

Kommer ikke udenom det….

SUK! Ja kommer jo ikke udenom det. Man kan jo ikke love at give følgeton på projekt vægttab og så ikke gøre det, bare fordi det ikke er gået som man ville ønske….vel…. Så for at opsummere de faktiske tal, så:

Torsdag d. 25. januar sagde vægten 59,6 kg. Så havde jeg en meget kage-syndig weekend d. 26-27. januar og vægten var om mandagen steget til 60,1 kg.  Der går næsten 14 dage før jeg igen hopper på vægten og tirsdag d. 13. februar var vægten på 59,7 kg og idag d. 21. februar er den på 59,6 kg.

Så konklusionen er: Der er intet sket på 1 måned!. 1 HEL MÅNED! Åh altså synes efterhånden det begynder at se lidt sort ud med at nå de 55 kg inden Maj. Har jo brugt 2 måneder på at tabe godt 2 kg og har kun godt 2 måneder tilbage.

Jeg er ærlig og vil selvfølgelig godt bekende, at jeg i vinterferien slet ikke har overholdt mine “sunde kostvaner”. Og så har jeg åbenbart ikke det i mig, som skal til, for at tabe mig. Jeg giver dog ikke op, jeg vil ned af på vægtkurven.

Og Hvorfor er det så, så vigtigt for mig at komme ned i vægt? Hvorfor er jeg så optaget af  det tal der står på vægten. Hvorfor ikke bare hvile i mig selv??

  1. Jeg ønsker at komme ned i vægt, fordi jeg er en person som går op i mit udseende. Jeg har altid været forfængelig og perfektionistisk omkring mit udseende.
  2. Jeg ønsker at komme til at passe alle bukser, jeg har til at ligge i mit skab og som jeg kunne passe for 1 år siden.
  3. Fordi jeg har et for højt kolesterol tal, som jeg bør få ned, da jeg om nogen kender konsekvensen af, ikke at passe på sin krop og lytte til de tal, der bliver målt på den.

Jeg er optaget af tallet på vægten, fordi jeg ved det hænger sammen med ovenstående.

Jeg hviler til en vis grænse i mig selv. Jeg ved det lyder ambivalent, men jeg kan faktisk rigtig godt lide min krop. Jeg arbejder meget med at min krop, er det hylster som skal passe på mig, imens jeg er her og derfor skylder jeg den, at passe godt på den. Jeg er samtidig bevidst om, at min krop KAN blive pænere, den kan arbejdes på. Og efter at løb/motion har været sat i baggrunden i en lang periode, samtidig med at mit kage-indtag kun er blevet større, er min krop også blevet blødere.

Jeg har med vilje ikke været ved læge og fået taget mit kolesterol-tal, fordi jeg er bange for hvad den vil vise. Og uden tøj på, synes jeg ikke nødvendigvis godt om mine bløde lår med appelsinhud og min nye bløde delle-mave. Men det at blive ældre er jo også en proces. Jeg er helt sikkert en af de kvinder, der vil få det svært med at ældes. Det er jo et stykke mentalt arbejde, der ligger forude, at indse at tiden VIL ændre mig. Men jeg mærker også en ro i mig selv, når jeg føler min mand elsker mig som jeg er, og synes jeg er smuk både med deller og appelsinhud.

Mine piger på hhv 8 og 10 år er også meget opmærksom på deres udseende. Og selvfølgelig tænker jeg, om jeg har “påført” dem det. Jeg synes ikke selv jeg går og taler højt om mit ønske, om at se tyndere ud til mine børn, men det luftes jo alligevel, når man sidder kvinder/veninder sammen og snakker. Har de så hørt mig i de sammenhænge? Er det derfor de er så fokuseret?? De har venner, der er tyndere end dem og mine piger kommer hjem og fortæller mig, at deres “tynde veninde” har sagt, de har tykke lår!!! Vi snakker børn på 8  og 10 år….. Bliver frustreret over at de allerede skal begynde at tænke på det. Og jeg bliver ked af, at “tynde børn” skal give mine piger den besked. Mine piger er fuldstændig normalt vægtige. Og selv hvis de var “tykke”, hvorfor så fortælle dem det. Jeg fortæller selvfølgelig mine piger, at de på ingen måde er tykke, at de er meget smukke som de er, at det ikke kun handler om det ydre, at det er hvordan du er som menneske, der er det vigtigste (HUSK det selv Trine 😉  )

Men hvad skal jeg ellers gøre. Andre derude, som har erfaringer med dette og som har gode råd de vil give?

Det tog en drejning, bevidst, for det er lidt sjovt, at jeg som ønsker at tabe mig, skal rådgive mine børn om, at de er smukke lige meget hvad…..

De er med til at udvikle mig, mine kære børn. Stof til eftertanke….

God onsdag til jer 🙂

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: