Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
At føle sig mindre lykkelig..... - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

At føle sig mindre lykkelig…..

Jeg føler mig ikke sådan helt igennem lykkelig for tiden. Ved godt følelsen “lykkelig” kun kommer glimtvis, det er sjældent en konstant følelse, men alligevel…. Ville jo gerne have en grundfølelse af lille lykke HELE tiden. Og lige præcis det føler jeg dårlig samvittighed over.  Jeg har det som blommen i et æg og alligevel er det “ikke nok”. Kender i den følelse??  Hvad er det egentligt jeg forventer?? Af livet? mine medmennesker? mig selv? Hvad skal der til, før jeg stopper med at forvente større end verden kan give mig? Hvorfor alle disse tanker? Hvorfor så konstant rastløs?

Jeg er blevet 40 og er et pisse godt sted i livet.  Elsker min familie, mit job og mine dejlige venner. Alligevel har jeg måske en lille ide om, hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har en fortid, som har formet mig, nogle gener jeg ikke kan løbe fra. Jeg er vokset op i en ikke helt almindelig familie. Jeg fik af vide af min astrolog-far, at jeg ville blive psykisk syg i starten af mine 40’er. Sådan nogle spådomme var “hverdags-kost” og IKKE noget jeg havde bedt om, men ting min far åbenbart ikke kunne holde tilbage.

Denne spådom ligger og lurer. Jeg tror heldigvis ikke på astrologi. Som i overhovedet ikke. Og derfor bør jeg jo ikke lade det ligge og lure. For en anden spådom skulle også være, at jeg en dag blev lige så stor som ham (dengang var han vel en 150 kgs mand,  vi snakker om), det tror jeg aldrig nogensinde bliver sandsynligt. Og jeg har set fuppen bag astrologi og horoskoper, så jeg ved der ikke er hold i det.  Men alligevel. Jeg har valgt ikke at have kontakt til min far, et valg jeg tog for ca. 18-20 år siden. Han ødelagde mig psykisk, med hans egen syge psyke. Som han den dag idag ikke mener at have. Altså syg psyke. Men flere psykologer har uafhængigt af hinanden, været enige om en diagnose. Men det er ikke ham der er noget i vejen med, det er VERDEN!

Jeg havde egentligt tænkt mig, at på min blog skulle jeg ikke hænge nogen konkrete personer ud. Men jeg kan mærke at jeg skal have dette ud af nu. Jeg skylder ikke min far noget, jeg har manglet en far, en rask person til at forme mig og guide mig i livet. Jeg kan gøre mange ting selv, jeg har gjort mange ting selv, for at bevæge mig væk fra det jeg er vokset op med, men jeg sidder alligevel og føler mig ramt indimellem. Og idag er sådan en dag. Jeg havde i mine unge dage mange tanker om, at jeg nok fejlede det samme som min far, men det mener de fagfolk inden for psykologi, som jeg har gået ved, slet ikke er tilfældet…. De mener jeg blot er en meget følsom pige, som tænker og analyserer lidt for meget.

Egentlig troede jeg først jeg skulle skrive et indlæg om mor-rollen, om hvor svært jeg nogle gange synes det er at være mor. Så tog det en anden drejning, fordi mine tanker trak i anden retning. Så det må blive en anden dag, selvom det jo nok også har sit afsæt i det her indlæg.

Men her ser i kagebloggeren, en kvinde der elsker når der er styr på tingene, men som ikke altid magter at holde styr på særlig meget. Som kan føle stress og afmagt af små ting, andre synes er helt banale. Fortiden former os, Vores far og mor former os. Mennesker generelt former os.

Det er sjovt at se hvilken forskel der er fra dette indlæg til det sidste jeg postede. Det ene indlæg med fokus på noget positivt og humoristisk og nu dette indlæg med mere dystre og negative tanker. Sådan jeg er en god pærevælling af det hele 🙂

Hav en god januar-dag derude. Nu vil jeg gå i bad og tage mig selv i nakken. For om 1 time, skal mine børn hentes og de fortjener en mor, der ikke er tynget af dårligt humør.

 

 

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: