Boller med remonce og skovbærskum

Tyvstjålet opskrift fra emilysalomon.dk. Blev opfordret til at lave dem og de kan sagtens anbefales. MUMS! Giver ca 12-16 boller  🙂

 

Du skal bruge:


Bolledej:


100 g. smeltet smør

2 dl. lun mælk

25 g. gær

50 g. rørsukker

250 g. mel

1 tsk. salt


Remonce:


75 g. marcipan

75 g. sukker

75 g. blødt smør


Skovbærskum:


2 dl. piskefløde

150 g. skovbær, frosne

50 g. flormelis

Hvid chokolade til glasur


Fremgangsmåde:


Bolledej:


Smelt smørret og kom kold mælk og salt op i, så er det ca. lillefinger varmt og du kan røre gæren ud i det.

Kom det i en skål. De tørre ingredienser kommes i og dejen æltes og hæver  i ca. 1 time.

Efter hævetiden, ruller du dejen ud og skærer små kvadrater på ca 10×10 cm.

Kom en god spsk. remonce i midten og pak hjørnerne ind og lig på bageplade med bagepapir, med bunden nedad.

Bages ved 200 grader i ca. 10 min. til de er gyldne. Lad dem afkøle, før de skæres over og de fyldes med skovbærskum.

Pynt bollen med smeltet hvid chokolade og hakkede pistacienødder og bær.


Remonce:


Bland alle delene i en skål og mas det ensartet med fingerne.


Skovbærskum:


Pisk fløden til skum.

Mos bærene med en gaffel og bland flormelis i.

Vend bærrene i flødeskummet.