Black Magic kage med et twist

Den berømte og berygtede Black Magic kage skulle afprøves og forventningerne var høje. Også for høje, men med  det twist jeg gav den, blev den faktisk ikke så tosset endda 🙂 Der er kage nok til 8-10 personer 🙂

 

Du skal bruge:


Black Magic bunde:


2½ dl. hvedemel

1 dl. rørsukker

1½ dl. brun farin

1 dl. kakao

½ tsk. bagepulver

½ tsk. natron

½ tsk. salt

1 tsk. vaniliesukker

1½ dl. mælk

1 dl. kaffe

½ dl. olie

1 æg


Kakaocreme:


2½ dl. piskefløde

1 dl. sukker

½ dl. kakaopulver, usødet

1 tsk. vanilisukker


Karamel:


1 ds. kondenseret mælk

Til pynt: Jordbær ca ½ bakke


Fremgangsmåde:


Bunde:


Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Bland dernæst alle de våde ingredienser i en anden skål.

Hæld de tørre ingredienser i skålen med den våde del og pisk i 2 min. med elpisker.

Kom i springform på 18-19 cm.

Bages ved 180 grader i ca 35-40 min. Stik nål i og der skal ikke hænge dej på. Kommer i tylpose.

Køles herefter ned til stuetemperatur.


Kakaocreme:


Bland alle delene i en skål og pisk med elspisker i ca 1 min. til cremen har en fast konsistens.


Karamel:

Kog dåsen som den er i en gryde, hvor vandet lige akkurat dækker hele dåsen. Koges i 4 timer ved lav varme. Stilles på køl. Når bundene er klar smøres et godt lag karamel på den ene bund (ca halvdelen af dåsen) og der laves små rosetter med kakaocremen hele vejen rundt i kanten, skiftevis med et jordbær.  Den anden bund ligges på og der pyntes med rosetter over hele kagen og bær.