Bananmuffins med mælkechokoladeskum.

Der bliver mellem 12-16 muffins ud af denne opskrift. En rigtig børneklassiker!

 

Du skal bruge:


Muffins:


250 g. mel

1½ tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljesukker

70 g. hakket mørk chokolade

200 g. sukker

1 dl olie

2 store modne bananer

60 ml. vand


Mælkechokoladeskum:


2 dl. piskefløde

100 g. mælkechokolade

Fremgangsmåde:


Muffins:


Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og chokolade  i en skål.

Bland sukker, vand og olie i en anden sammen med de mosede bananer.

Vend den tørre del i den våde del.

Kommes i muffinsforme, alm. størrelse.

Bages ved 180 grader i ca. 30 min.


Mælkechokoladeskum:


Varm fløden op til kogepunkt og tag af varmen.

Hak chokoladen fint og kom op i den varme fløde. Rør til ensartet sause.

Kom på køl i 2-3 timer og pisk den i 15-30 sek. til fast creme.

Kom i sprøjtepose med den tyl du ønsker. Pynt med krymmel eller bær.