Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
Back where I started!... plus lidt mere... - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

Back where I started!… plus lidt mere…

Ja så sluttede julen heldigvis….. Heldigvis fordi den har sat lidt for dybe spor. Nå men hyggelig var den i hvert fald, mens den varede…. Nu har jeg så været på vægten igen, hvilket er første gang siden d. 22 december og de 1,4 kg jeg ellers havde tabt efter min opstart af sundere kostplan har jeg taget på igen og lidt mere til. Vægten sagde i morges: 62,0 kg! Og med en højde på 1,60 m. er det en BMI på 24,2. Dvs. jeg er kun 0,9 fra at lande i kategorien overvægtig!!

Det er så nu jeg skal BACK ON TRACK. Har nu 7 kg jeg skal nå at smide inden MAJ…..  (som jo var mit mål, fra mit indlæg i starten af december, læs her)

Hmmm…. hvor mangler jeg dog bare en personlig træner der ville sparke mig bagi. Jeg har SÅ SVÆRT ved at komme afsted til noget motion/træning. Jeg har brug for en der står og råber, når jeg bliver for magelig og synes 5 mavebøjninger må være nok. Eller en der svinger pisken, når jeg vil hjem, næsten inden jeg får startet. Men jeg har ikke penge til den slags goder….

Nå men idag er første dag uden konfekt, chokolade og andre af julens rester. Igår tømte jeg en hel pakke chokolade, blot fordi den var åbnet for og jeg vidste at den ville stå og friste mig idag, hvis ikke den var væk. Mærkelig psykolgi, den feder jo lige meget om den spises tirsdag eller onsdag….. De ting der er uåbnet  kan jeg sjovt nok, godt lade være…..

Så nu er jeg oppe på hesten igen og der skal spises sundt, grønt og fedtfattigt alle dage, pånær 1 dag i ugen, der må jeg spise som jeg lyster 😀 Og så skal jeg have udtænkt en træningsform. Hvis nogle kender en god personlig træner til små penge, så giv aller venligst besked. Really really need one!

Ugens 5 thumbs UP:

  1. Har startet mit projekt fotobog 2017, hvilket føles godt!
  2. Kom godt ind i 2018, med dejlige venner, lækker dessert tapas og glade unger
  3. Havde skøn fridag med pigerne igår
  4. Kun 1 fødselsdag mere at holde (Merle: for pigerne i klassen), og så er der 9 måneder før vi igen skal holde
  5. Det bliver kun lysere fra nu af og længere dage, Jubiiiiiiii 😀

Ugens 5 thumbs down:

  1. Skal pille julepynt ned og sortere det
  2. Har tørret kattebræk op til morgen 🙁
  3. Føler mig doven, træt og ugidelig….
  4. Har ikke vundet i lotto… (har heller ikke spillet det) lille detalje…
  5. Det er koldt og vådt og trist udenfor….

Send mig gerne mere energi og god karma…. God dag til jer derude.

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: