Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
40 år og fest for frisindede, frække og finurlige fruer (frøkener) - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

40 år og fest for frisindede, frække og finurlige fruer (frøkener)

Så rundede jeg sørme de 40 år. Og er vist nok definitivt trådt ind i de voksnes rækker (eller er jeg?) Som jeg har skrevet om tidligere, har jeg det ret ambivalent med dette årti. For på en måde er kvindernes 40’ere; de frække fruers fede klub. På den anden side, så er jeg ikke længere “ung”, hvilket jeg gerne vil være (definer ung!). Jeg tilhører nu en gruppe der ligger lige midt imellem det unge og det gamle. Det faste og det rynkede. Midt imellem det uskyldige og naive og det erfarne og livskloge. Jeg ligger imellem at hvile i mig selv 200% på nogle dage og knap 50% på andre dage. Jeg ligger imellem at elske min krop og foragte den. Men det er jo livet, vi ældes, alder er bare et tal og jeg kan ikke bekæmpe det. Så jeg prøver at acceptere, at jeg også er dødelig, at jeg også aldres.

Egentlig har jeg aldrig troet jeg var udødelig og så alligevel…. Et sted mellem 15-25 år tror de fleste vist, de er udødelige, også mig. Men jeg har også altid haft en bevidsthed om, at døden kan komme tidligt. Min farmor, som jeg har aldrig har mødt, døde i en alder af 38 år. Og nok af samme grund har 38 for mig, stået som et punkt, jeg bare SKAL forbi. Min mormor blev 62 år, det er næste punkt jeg også SKAL forbi. Jeg vil jo gerne blive gammel og se og opleve en masse i dette liv. Så egentlig er jeg jo mega taknemlig for at blive ældre, der er bare visse ulemper ved det, som jeg liiiige skal lære at acceptere.

Nå men mine veninder kender mig godt. De vidste hvad jeg trængte til at høre 😉 Jeg fik de sødeste kort på min fødselsdag, som var ren boost for selvtilliden og fik ord med på vejen som “sprød”, “opgradering til 40’erne” og “Fortylicious”.  De fik mig til at føle mig SÅ godt tilpas.

Jeg har fejret mine 40 år hele 3 gange indtil videre (mangler en med den ældre generation).

Min første fødselsdag fejrede jeg lørdag d. 7. oktober for mine dejlige kolleger. Det var en top hyggelig aften, med de fineste gaver og en sjov overraskelse. Jeg havde selv stået for al maden og havde lavet tapas. Tapas bestod af:

  • Ærtecreme og varmrøget laks
  • Fetacreme med  chorizo og syltede rødløg
  • Asiatisk kyllinge-creme med frisk koriander
  • Humus med lufttørret skinke
  • Rejecreme med dild og kæmperejer syltet i sød chilisause på toppen
  • Parmesan-hvidløgsbagt pull-apart brød
  • Bacon/butterdejs-snurrer
  • Rødebedesalat med feta og rucola
  • Bulgursalat med tomat, agurk og citron
  • Hvidløgspesto med persille og basillikum

Til dessert havde jeg lavet 2 forskellige lagkager. En med mango og chokolade og en med havtorn, karamel og nødder. Jeg havde brugt 3 dage i køkkenet til hele dette foretagende, men jeg var glad og tilfreds med resultatet og ligeledes var mine gæster. Det er den største belønning for de mange timer i køkkenet.

Overraskelsen bestod af en lille sød tale og en leg med bind for øjnene, hvor jeg skulle gætte hvad de kom i munden af mig. De mente jeg havde meget fine smagsløg og nu ville de lave en test på mig, som skulle afsløre, om jeg snød mig til alle de smage jeg altid snakker om, at jeg kan smage. (Denne leg har jeg leget med mine døtre en 3 gange og de elsker den, jeg har dog aldrig selv været den , der skulle have bind for øjnene og smage). Mine kolleger kom meget forskelligt i munden på mig, det værste var nok tabasco’en, karrysilden og hindbæreddiken. Men jeg var god til at smage mig frem og fik næsten alle rigtige 😀

Min 2. fødselsdag var på selve dagen d. 11.oktober. Jeg blev traditionen tro vækket på sengen med morgensang og gaver. Og dernæst morgenmad med pigerne og Carsten. Pigerne kom lidt senere i skole den morgen, havde skrevet til deres lærere, da en rund fødselsdag godt må fejres lidt ekstra. Jeg havde fridag og mødtes med Helena oppe i byen til kjole-prøvning og til eftermiddag kom Thomas og Helena+børn til eftermiddagskaffe og til aften tog Carsten, pigerne og jeg på running suschi ved den kinesiske mur, hvor min mor og Knud Erik også kom. Vi ELSKER sushi 🙂 Bagefter hjem og hygge i sofaen. En dag i min ånd!

Min 3. fødselsdag var lørdag d. 14. oktober for min fantastiske vennekreds. Kun for piger. En tøsefest med PINK “tema”, dvs kun for mit vedkommende; der var pyntet op med pink, lyserød og rosa. Min kjole var rosa, bordpynten var pink,lyserød, rosa og velkomstendrinken var rosa. Lige som jeg kan lide det.

Jeg havde fået overtalt Carsten og et par andre mandlige venner til at servicere os kvinder hele aftenen. Jeg havde fået en ringklokke til at sidde under bordet ved min plads, så jeg kunne ringe efter dem, når vi trængte til at få fyldt vores glas op eller der skulle ryddes af bordet mm. (de sad i garagen, opvarmet og pyntet lidt op, vel og mærke). De gjorde det SÅ godt. Stor ros til Carsten, Jacob og Thomas!

Denne aften havde jeg bestilt mad udefra, tapas igen (min favorit) og denne gang fra Reborn. Det var intet mindre en fantastisk mad. MUMS! Desserten havde jeg dog selv stået for og bestod af min elskede ferrerocherkage, min populære cheesecake, lækre lemoncurd mini cupcakes og små delikate chokolade-kirsebær mini kager.

Jeg havde den bedste aften! Jeg fik de sødeste hilsener, de dejligste gaver, følte mig omgivet af kærlighed og fik 2 meget fine overraskelser i løbet af aftenen. Jeg havde i invitationen ellers frabedt mig sange og taler, for jeg ønskede en meget uformel fest, ønskede ikke der skulle gå for meget suppe, steg og forsamlingshus-gilde i det og alle skulle slappe af og bare feste og have det rart. Men nogle havde alligevel valgt ikke at “gøre som der blev sagt” og havde lavet et par overraskelser i den allerbedste mening. Og jeg blev oprigtig glad for dem, på trods. Det kan dog stadig sidde i mig om nogle følte sig presset til den 1. overraskelse, som involverede alle gæster…

Vi festede til kl. 5, hvor vi gik i seng, nogle blev og sov, andre tog hjem længe før, men det var virkelig en dejlig aften. Så Tusind Tak til jer alle!!! I ved hvem I er 😉

PS. til den opmærksomme læser. Jeg skiftede tøj efter spisningen, da min kjole blev for stram!!!!!

Dagen derpå:

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: