Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 65
4 uger med sundere livsstil har resulteret i.... - En Chokoholic´s Bekendelser
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/enchokoholicsbekendelser.dk/public_html/wp-content/plugins/fresh-custom-code/bootstrap/pluginClass.php on line 116

4 uger med sundere livsstil har resulteret i….

Ny update på projekt ned på 55 kg inden Maj. Har nu spist meget sundere end normalt i 4 uger.

Min morgenmad består som altid af A38 med sukkerfri musli og min uundværlige kaffe-kakao til.

Frokosten består på arbejdet af en stor gang salat med kød/fisk til og herhjemme er det 1 stykke rugbrød med kylling, hytteost og grønt eller æg med grønt eller avokado med grønt.

Jeg har som regel et mellemmåltid i løbet af dagen (eftermiddag) og det består enten af en proteinbar eller en smoothie.

Aftensmad er enten kød og grøntsager eller en gentagelse af min frokost. Jeg får stadig dressing på min salat eller mayo på min æggemad, men altså noget reduceret sammenlignet med, hvad jeg plejer at få.

“Aftenskaffen”, hvis jeg får det, består er en lille sund muslibar fra min egen opskrift her på bloggen.

Der hvor den største forandring har været, er aftensmaden som er enten helt uden kartofler, ris, pasta og brød eller i MEGET lille mængde. Og så at der ikke er kage og slik i hverdage og kun ved “festlige” (læs: gæster på besøg eller jeg er gæst) lejligheder i weekenden.

Der har INTET motion været, jeg brugte min 7 min. app hver anden dag i den første uge, derefter “glemte” jeg den. Jeg har ikke engang cyklet på arbejde i denne måned, så mit lille vægttab er udelukkende baseret på min kost.

Mine mål 2. januar var:  Vægt: 62,0 kg.  Talje: 81 cm. Navle: 87 cm. Hofte: 104 cm.

Mine mål i torsdag d. 25. januar var: Vægt: 59,6 kg. Talje: 77 cm. Navle: 82 cm. Hofte: 103 cm.

Båp Båp

MEN så har vi holdt weekend. Og det er jo en blog, hvor jeg har tænkt mig at være ærlig. Weekenden har været syndig, hvilket også ses på vægt og mål idag. PIS! Og ØV! Lavede bla. denne kage.

Mål d. 29. januar: Vægt: 60,1 kg. Talje: 78,5 cm. Navle: 84 cm. Ikke målt hofter, for der sker ikke en skid 🙁

Jeg synes det er tankevækkende at 1 weekend, 1 sølle weekend, skal lave så meget ravage på min ellers fine nedadgående kurve…… Nå men det var da dejligt, mens det stod på….

Kan I ha’ en skøn mandag derude….

 

Efterlad en kommentar%d bloggers like this: